• Forside
  • Om-Kafe-F15
  • Vare-aktiviteter
/c-39-Kom-i-kontakt.aspx
/c-43-Menyer-Catering.aspx
/Om-Kafe-F15.aspx
Catering >>Menyer Catering >>Spekemat, koldtbord og tapas

Spekemat, koldtbord og tapas


Spekemat Minimum 10 pers.

  
Spekeskinke  fri for allergener
Fenalår  -  fri for allergener
Speket pølse m. fennikel - fri for allergener
Speket pølse m. elg og einebær -  fri for allergener
Morrpølse - fri for allergener
Chorizopølse  -  Allergener: melk
Grønn salat  -  Allergener: selleri
Eggerøre  -  Allergener: melk og egg
Potetsalat  -  Allergener: melk, egg, soya og sennep
Skogsbærrømme  -  Allergener: melk
Seterrømme  -  Allergener: melk
Flatbrød  -  Allergener: gluten (rug og hvete)
Brød  -  Allergener:  spør ved bestilling
Smør  -  Allergener: melk
Kr. 205,- per pers. 

Ekstra tilbehør til spekemat:
Pai m. spinat og fetaost kr. 35,- pr. pers   Allergener: melk, egg og gluten (hvete) 
Waldorfsalat kr. 25,- pr. pers  Allergener: melk, egg, selleri og sennep
Rødbetesalat kr. 25,- pr. pers  Allergener: melk, egg og soya 


____________________________________________________________________________________ 
Koldtbord minimum 10 pers.      
                                      
                                    6 retter fra idébanken kr. 325,- per pers.
 
                                      7 retter fra idébanken kr. 360,- per pers. 
                                    8 retter fra idébanken kr. 395,- per pers. 

Ønskes det flere enn 8 retter? Kr. 35,- pr. pers pr. rett. (Minimum 10 pers. per rett)  
Ønsker dere ikke koldtbord (6-8 retter) m. alt tilbehør, men kun en enkelt rett eller to?, kr. 45,- pr. rett pr. pers.  
Minimum 10 pers  pr. rett.  
                               
Vi leverer maten kald om ikke annet er avtalt på forhånd. 
Det følger med oppvarmingsanvisning til de rettene som skal serveres varme.


Tilbehøret under følger med ved bestilling av minimum 6 retter.

Grønn salat  -  Allergener: selleri
Potetsalat  -  Allergener: melk, egg soya og sennep
Waldorfsalat  -  Allergener: melk, egg, selleri og sennep
Eggerøre  -  Allergener: melk og egg
Urterømme  -  Allergener: melk, egg og sennep
Brød  - Allergener: spør ved bestilling
Smør Allergener: melk

Idébank koldtbord

Fisk- og skalldyrretter:
  • Røket laks  -  Allergener: fisk
  • Gravet laks og sennepssaus -  Allergener: fisk og sennep
  • Urtedampet laksefilet  -  Allergener: fisk
  • Varmrøkt pepperlaks  -  Allergener: fisk
  • Varmrøkt pepperlaks rørt i Philadelphiaost og vårløk. (Lakserøre)  -  Allergener: fisk og melk
  • Pastasalat m. reker og grønn pesto  -  Allergener: pinjekjerner, soya, gluten (durumhvete) og skalldyr
  • Håndpillede reker og majones  -  Allergener: skalldyr, egg og soya
  • Skagenrøre (kremet skalldyrsalat)  -  Allergener: melk, egg, soya og skalldyr
  • Karrysild  -  Allergener: melk, egg og fisk
Kyllingretter:
  • Marinert kyllingfilet i skiver  -  fri for allergener
  • Bbq-marinerte kyllingklubber (serveres varmt)  -  fri for allerener
  • SATAY- marinert kyllingspyd  (serveres varm)  -  Allergener: peanøtter, gluten (hvete) og sennep
  • Pastasalat m. kylling og rød pesto  -  Allergener: pinjekjerner, soya og gluten (durumhvete)
Kjøttretter: 
  • Karbonader med sopp og løk (serveres varmt) -  Allergener: melk og egg
  • Spanske kjøttboller og salsa (serveres varmt)-  fri for allergener
  • Roastbiff og remulade  - Allergener: egg og sennep (remulade)
  • Skivet svinestek m. surkål - fri for allergener
  • Spekeskinke og melon - fri for allergener  
  • Ovnsbakt leverpostei m. bacon og sopp (serveres varmt) - Allergener: melk, gluten (hvete) og fisk (ansjos)

Vegetarretter:

  • Pai m. spinat, fetaost, soltørket tomat og vårløk  (serveres varmt) - Allergener: melk, egg og gluten (hvete)
  • Brie pyntet med frukt og bær  -  Allergener: melk
  • Pastasalat vegetar  -  Allergener: pinjekjerner, soya og gluten (durumhvete)
  • Kikertboller  -  Allergener: gluten (hvete) og selleri
  • Hummus  -  Allergener: sesam


_________________________________________________________________________________

Tapas  minimum 10 pers.      

                               

                                    6 retter fra idébanken kr. 325,- per pers. 
                                      7 retter fra idébanken kr. 360,- per pers. 
                                    8 retter fra idébanken kr. 395,- per pers

Ønskes det flere enn 8 retter? Kr. 35,- pr. pers pr. rett (minimum 10 pers pr. rett)    
Ønsker dere ikke  tapasbord (6-8 retter) med alt tilbehør, men kun en enkelt rett eller to?, kr. 45,- pr. rett pr. pers. 
Minimum 10 pers pr. rett 
                                 
Vi leverer maten kald om ikke annet er avtalt på forhånd. 
Det følger med oppvarmingsanvisning til de rettene som skal serveres varme.

Tilbehøret under følger med ved bestilling av minimum 6 retter

Foccacia - Allergener: gluten (hvete)
Aioli  -  Allergener: egg og soya
Rømmedressing  -  Allergener: melk, egg og sennep
Oliven -  fri for allergener
Marinerte hvitløk  -  fri for allergener 
Tomatsalat m. fetaost -  Allergener: melk
Smør - Allergener: melk                                    

Idébank tapas

Fisk- og skalldyrretter:
  • Sesampanert laks på spidd  -  Allergener: fisk og sesam
  • Urtemarinert laks på spidd  -  Allergener: fisk
  • Røket laks og snøfriskost i tortillalefse  -  Allergener: melk, gluten (hvete) og fisk
  • Pestomarinert scampi på spidd  -  Allergener: pinjekjerner, soya og skalldyr
  • Sweet chilimarinert scampi og mangosalsa  -  Allergener: skalldyr
  • Pastasalat m. reker og grønn pesto  -  Allergener: pinjekjerner, soya, gluten (durumhvete) og skalldyr
Kyllingretter:
  • SATAY - Marinert kyllingspyd (serveres varm)  -  Allergener: peanøtter, gluten (hvete) og sennep
  • Bbq-marinerte kyllingklubber - (serveres varmt)  -  fri for allergener
  • Pastasalat m. kylling og rød pesto  -  Allergener: pinjekjerner, soya og gluten (durumhvete)
Kjøttretter: 
  • Spekeskinke surret rundt ridderost og asparges  -  Allergener: melk
  • Spekeskinke, fiken og melon  -  fri for allergener
  • Skivet Chorizopølse, moden brie og frukt  -  Allergener: melk
  • Tapaspølser (sterke) og salsarømme (serveres varmt) -  Allergener: melk 
  • Spanske kjøttboller og salsa (serveres varmt) -  fri for allergener 
  • Pastasalat m. fetaost og bacon  -  Allergener: melk, pinjekjerner, soya og gluten (durumhvete)

Vegetarretter:

  • Pai m. spinat, fetaost,  soltørket tomat og vårløk  (serveres varmt)  -  Allergener: melk, egg og gluten (hvetemel)
  • Pastasalat vegetar  -  Allergener: pinjekjerner, soya og gluten (durumhvete)
  • Kikertboller (serveres varmt) -  Allergener: gluten (hvetemel) og selleri
  • Ovnsstekte amadinepoteter (serveres varmt)  fri for allergener 
  • Chilipoteter (serveres varmt)  fri for allergener
  • Hummus  -  Allergener: sesam


Tips en venn Legg til i favoritter Skriv ut
© Copyright 2009 Alby Kafé F15 AS Telefon 69 27 15 98 - post@alby.no Webtuvikling av: Assist2net
Forside   Om Kafé F15  Våre aktiviteter  Catering  Selskapslokaler  Kurs/konferanse 
W3C XHTML 1.0 |  W3C CSS Level 2